Aktuality

Komentujeme a vyjadřujeme se k aktuálním tématům v médiích. Sledujeme změny legislativy a judikatury. Pořádáme workshopy a přednášky. Aktivně naše klienty informujeme o novinkách.

více informací

Klára Valentová: Pozvánka na pracovní snídani: První zkušenosti s GDPR

Pozvánka na pracovní snídani

První zkušenosti s GDPR

Čtvrtek 31. ledna 2019, 9:00 – 12:30

Vilímková Dudák & Partners, Amazon Court, Karolinská 661/4, 186 00 Praha 8

Společnost Vilímková Dudák & Partners si Vás srdečně dovoluje pozvat na praktický seminář o GDPR, na kterém se s Vámi podělíme o naše zkušenosti s implementací GDPR do firemní praxe a poskytneme informace o současných postupech Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Dne 25. 5. 2018 vstoupilo v účinnost obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů (GDPR), které přineslo přísnější právní úpravu i postihy v oblasti zpracování informací o fyzických osobách.

Nestihli jste uvést Vaše zpracování do souladu s GDPR včas nebo nemáte jistotu, zda jste ve všech případech postupovali správně? Přijďte se podělit o Vaše zkušenosti a načerpat inspiraci a rady pro Vaše projekty GDPR.

Seminář poskytne účastníkům orientaci v problematice ochrany osobních údajů podle nové úpravy včetně praktických poznatků z řady klientských projektů a doporučení vhodných řešení problematických otázek.

PROGRAM:

8:30 – 9:00        Registrace

9:00 – 10:30      1. blok semináře

  • Situace po účinnosti GDPR
  • Souhrn změn v oblasti ochrany osobních údajů
  • Výkladová pravidla Evropského sboru a stanoviska ÚOOÚ

10:30 – 10:45    Přestávka na občerstvení

10:45 – 12:00    2. blok semináře

  • Návrh zákona o zpracování osobních údajů
  • Nejčastější chyby a omyly při implementaci GDPR
  • Implementace GDPR do praxe a dokumentace organizace

12:00 – 12:30    Závěrečná diskuze

Tématy Vás provede advokátka Mgr. Klára Valentová, specialistka na ochranu osobních údajů a implementaci GDPR

Počet míst na semináři je omezen

Registrace na: dana.mitkova@vilimkovadudak.cz

Cena: 3.800 Kč (bez DPH)

Cena zahrnuje: účast na semináři, podklady a lahodnou snídani

 

Po přihlášení obdržíte email s platebními údaji. Pro vystavení faktury prosím zašlete fakturační údaje. Úhradu účastnického poplatku lze provést pouze bankovním převodem, nikoliv v hotovosti.

OstatníJazykyVzděláníOdbornostmoje práce